Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ Γ.Α.Δ.Α. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ.ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.Ν/Α.Α ΚΑΙ ΤΗΣ Υ.Α.Ν/Α.Α. ΜΕ ΝΕΟΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ

0
0
0
s2smodern
EASY
ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 2109620840
fax 2109692996
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
POASY

 

 

Γλυφάδα 18/09/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ένωσή μας προκειμένου να ενισχυθεί η Δ.Α.Ν/Α.Α  και η Υ.Α.Ν/Α.Α με νεοεξερχόμενους αστυφύλακες απέστειλε το κάτωθι έγγραφο στον Γ.Α.Δ.Α. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο. :

 Κύριε γενικέ,                                                                

    Σας ενημερώνουμε, ότι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής η υπάρχουσα οργανική δύναμη είναι κάτω του 50 % από την προβλεπόμενη, με αποτέλεσμα αυτό το χιλιομετρικά μεγάλο και σε πολλές περιοχές δύσβατο κομμάτι της Αττικής  να μην αστυνομεύεται επαρκώς. 

Συγκεκριμένα, η αύξηση της αυθαίρετης δόμησης, η εμπορική δραστηριότητα ορισμένων περιοχών, οι αυξημένες μετακινήσεις του πληθυσμού από όλες τις περιοχές της Αττικής προς την παραλιακή ζώνη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι εγκαταστάσεις καταυλισμών ROMA  στις περιοχές της πρώην Β Υποδιεύθυνσης, η αύξηση της πορνείας στην παραλιακή ζώνη καθώς και η φρούρηση ευπαθών στόχων υψηλού κινδύνου, σε συνδυασμό με την έξαρση των φαινομένων μικροεγκληματικότητας αλλά και του οργανωμένου εγκλήματος εξαιτίας της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δημιούργησαν καινούργια δεδομένα που απαιτούν την ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό προκειμένου οι υπηρεσίες που εδρεύουν στα όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στην πάταξη της εγκληματικότητας.

 Για το λόγο αυτό, θα πρέπει η Νοτιοανατολική Αττική να ενισχυθεί με τουλάχιστον 130 νέους αστυφύλακες που θα εξέλθουν των σχολών της Αστυνομίας τον προσεχή Οκτώβριο.

 Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στην Αττική, του μικρού αριθμού των νεοεξερχόμενων αστυφυλάκων καθώς και τις ανάγκες των άλλων διευθύνσεων, παραθέτουμε επιγραμματικά παραπάνω τις ιδιομορφίες της περιφέρειας Νοτιοανατολικής Αττικής και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. 

 

 Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                                    -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                 ΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 

6978079503                                                                                              6977665820

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy