Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής : Μεταστέγαση και Συνενώσεις Άρπα-Κόλλα

0
0
0
s2smodern

Η Ένωσή μας καταγγέλλει, για άλλη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο διατάσσεται να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, του Τμήματος Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής, του Τμήματος Διαβατηρίων Ελληνικού του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής και ιδιαίτερα του A.T. & T.A. Ελληνικού, οι οποίες πραγματοποιούνται με διαταγές γραφείου και σχετικές επί σχετικών πάντοτε με συντομότερες ημερομηνίες μεταστέγασης αρχικά από 10/09/2018 εν συνεχεία 10/06 και με νεότερη απαρέγκλιτα την Τρίτη 05/06/2018, χωρίς να λαμβάνεται υπ όψιν η πραγματική εικόνα και ανάγκες των μεταστεγαζόμενων υπηρεσιών.
Επισημαίνεται ότι το υπουργείο είχε ενημερωθεί από το 2016 έπειτα από την ανάδειξη του επενδυτή για την επικείμενη μεταστέγαση των υπηρεσιών.
Ενώ ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας από την πρώτη στιγμή πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες θα μπορούν να μεταφερθούν οι Υπηρεσίες της νοτιοανατολικής, χωρίς προβλήματα, μετά το σχέδιο για την αναδιάρθρωση, φαίνεται ότι από υπηρεσιακής πλευράς όλα αφέθηκαν στον αυτόματο πιλότο και έτσι φτάσαμε σε σημείο την τελευταία στιγμή να προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.
Η Ένωσή μας, ζητά τις παρεμβάσεις της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας προκειμένου να βρεθεί λύση ή ακόμα και παράταση της μεταφοράς, ειδικά των υπηρεσιών που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του πρώην Αερολιμένα Ελληνικού ως ότου να επισκευαστεί και δοθεί έτοιμο προς χρήση το κτίριο που παραχώρησε στην Αργυρούπολη, έπειτα από ενέργειες της ένωσής μας, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ εδώ και περίπου ένα χρόνο στο οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία εργασία, αλλά και το Α.Τ. Βούλας για το οποίο δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή του ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ προκειμένου να μεταστεγασθεί το α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής.
Προειδοποιούμε ότι η συνένωση των Υπηρεσιών των Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού με τα αντίστοιχα Α.Τ. & Τ.Α. Αργυρούπολης είναι πρακτικά αδύνατον να πραγματοποιηθεί διότι το κτίριο επί μισθώματος στην Αργυρούπολη είναι ακατάλληλο, από πλευράς τόσο τοποθεσίας όσο και ασφαλείας, στερείται επαρκών χώρων ακόμη και για την εγκατάσταση του αρχείου (φάκελοι, κατασχεθέντα, όπλα, πειστήρια, υπηρεσιακός εξοπλισμός κτλ), δεν έχει ασανσέρ προκειμένου να εξυπηρετούνται τα άτομα ΑΜΕΑ διότι η χρήση του γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Θεωρούμε ότι η παρέμβαση του Αρχηγού ίσως είναι αρκετή έτσι ώστε να δοθεί παράταση για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου η μεταφορά αυτών των Υπηρεσιών να γίνει χωρίς προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο τους.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy