Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής στον Αρχηγό και στον Επιτελάρχη παρεμβαίνοντας ουσιαστικά για τη μεταστέγαση και το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ.

0
0
0
s2smodern

Την 23/05/2018 και ώρα 14:00, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Ταμίας κ. Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και οι Αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ, κα. Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ συναντήθηκαν αρχικά με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ και κατόπιν με τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για τα εξής ζητήματα:

Α) Την μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής ( Υ.Α.Ν/Α.Α., Τμ. Αλλοδαπών Ν/Α, Γρ.
Διαβατηρίων, Ά Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, Α.Τ. &Τ.Α. Ελληνικού).

Β) Το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ.

Ο Αρχηγός άκουσε με προσοχή για τα ζητήματα που δημιουργούνται από την μεταστέγαση των ανωτέρω Υπηρεσιών και έδωσε άμεσα εντολή στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να κάνουν όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου αυτή να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα για τις Υπηρεσίες.
Όσον αφορά το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ. επισήμανε στον Πρόεδρο της Ένωσης αλλά και τον αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΡΥΠΩΝΗΣΙΩΤΗ ότι σύσσωμη η ηγεσία έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος των ανδρών της Ε.Κ.Α.Μ. και τόνισε ότι είναι από τις άμεσες προτεραιότητες του μετά την διευθέτηση του ζητήματος για την αποζημίωση των Δοκίμων Αστυφυλάκων που θα τοποθετούνται για πρακτική στα νησιά.
Κατόπιν για το ζήτημα της μεταστέγασης παρέπεμψε τους εκπροσώπους της Ένωσης Ν/Α στον κ. Επιτελάρχη δίνοντας του εντολές αφού ακούσει τα προβλήματα που του εκθέσουν οι αντιπρόσωποι της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, να ενεργήσει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.
Ο Επιτελάρχης αφού άκουσε την Ένωση, μας διαβεβαίωσε ότι αρχικά θα δοθεί παράταση για την μεταστέγαση και κατόπιν θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες έτσι ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και με απώτερο σκοπό την αποφυγή δυσλειτουργιών των Υπηρεσιών που θα μεταστεγαστούν και θα συνενωθούν.
Μας επισήμανε επίσης ότι ήδη γίνονται κάποιες συναντήσεις και επαφές έτσι ώστε οι λύσεις που θα βρεθούν να είναι οι καλύτερες δυνατές.
Η Ένωσή μας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται κοντά στους Συναδέλφους και με συνεχείς ανακοινώσεις-έγγραφα και ουσιαστικές παρεμβάσεις αγωνίζεται έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιουργούνται. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Αρχηγός του Σώματος αλλά και ο Επιτελάρχης αντιλήφθηκαν τα προβλήματα και απέδειξαν ότι έχουν την πρόθεση και την διάθεση παρεμβαίνοντας, να τα αντιμετωπίσουν

                                                                                     Για το Δ.Σ.

-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

6978079503

-O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6977665820

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy