Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής

0
0
0
s2smodern

Την 30/05/2018 και ώρα 12:00, η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ ΛΥΔΑΚΗ.
Ειδικότερα, τέθηκαν τα εξής ζητήματα:

Α) Σχετικά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τις ασθένειες των συναδέλφων Αστυνομικών της
Ν/Α Αττικής.
Β) Για τα μέτρα τάξης στην Διεύθυνση Αθηνών (πεζές περιπολίες, φύλαξη στόχων, μεταγωγών κτλ).
Γ) Την φύλαξη του σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου.
Δ) Την μεταστέγαση και συνένωση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής

Όσον αφορά το ζήτημα των ασθενειών ο κ. Ταξίαρχος μας επισήμανε ότι σε καμία περίπτωση προσωπικές αστοχίες Διοικητών στην Ν/Α Αττική δεν εκφράζουν τον ίδιο και συγκεκριμένα μας τόνισε ότι σε συγκέντρωση Αξιωματικών έδωσε εντολές προκειμένου να τηρείται απαρέγκλιτα το Π.Δ. σχετικά με τις ασθένειες.
Στο δεύτερο ζήτημα που τέθηκε για τα μέτρα που διατίθενται στην Διεύθυνση Αθηνών (πεζές περιπολίες, φύλαξη στόχων κτλ) μας ανέφερε ότι όταν ανέλαβε Διευθυντής της Δ.Α.Ν/Α.Α. η δύναμη ανερχόταν σε 520 Αστυνομικούς ενώ τώρα έχει μειωθεί κατά 20 άτομα και πως με διάφορες αλχημείες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις αυξανόμενες περιπολίες χωρίς αυτό να είναι εφικτό εξαιτίας των μέτρων τάξης στην Διεύθυνση Αθηνών και ενώ οι στόχοι που φυλάσσονται από τα Αστυνομικά Τμήματα της Ν/Α Αττικής είναι 18.
Συμπερασματικά, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής μειώνεται συνεχώς ενώ οι απαιτήσεις εξ’ άνωθεν αυξάνονται επικίνδυνα.
Για το δε ζήτημα της φύλαξης του σκοπευτηρίου μας είπε ότι έχει ενημερώσει σχετικά διότι είναι παράλογο να φυλάσσεται μια Διεύθυνση από μια άλλη που στην ουσία δεν έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει.
Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής επισήμαναν στον κ. Ταξίαρχο ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να καταστρατηγεί τα δικαιώματα των Αστυνομικών ή να δίνει εντολές που δεν συνάδουν με τα Προεδρικά Διατάγματα, τους νόμους και τις διαταγές της Υπηρεσίας.
Στο ζήτημα της αποδυνάμωσης των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι θα πρέπει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες της και να απαλλάξει τα υποστελεχωμένα Αστυνομικά Τμήματα της Ν/Α Αττικής από παράλογες απαιτήσεις που έχουν ως συνέπεια την καταστρατήγηση των εργασιακών κεκτημένων αλλά και διακυβεύουν την ασφάλεια των πολιτών που κατοικούν, εργάζονται ή μετακινούνται σε περιοχές αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.
Επίσης, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα ήδη «νεκρά» Αστυνομικά Τμήματα στην περιοχή των Μεσογείων να επιφορτίζονται με την φύλαξη του σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο για το λόγο αυτό πολλές φορές κατά το παρελθόν η Ένωσή μας με έγγραφα-συναντήσεις, ενημέρωσε την φυσική ηγεσία και ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι το ζήτημα θα λυθεί, αυτό διαιωνίζεται.
Για την μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής η Ένωσή μας έχει κάνει τις ενέργειες που πρέπει ώστε να δοθούν λύσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών.
Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας.

                                                                      Για το Δ.Σ.

                       -O-

                  Πρόεδρος

         ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

                    6978079503

           -O-

      Γεν. Γραμματέας

     ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

        6977665820

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy