Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής στον Ταξίαρχο της Τροχαίας Αττικής

0
0
0
s2smodern

Τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13:30, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου κ. Νικόλαου ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και του Ταμία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Νίκου ΚΟΡΟΜΗΛΑ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα Α’ και Β’ Τμήματα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Όσον αφορά το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, το σημαντικότερο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι υπηρετούντες εκεί αστυνομικοί καλούνται σε μεγάλο αριθμό και επί καθημερινής βάσεως να ενισχύουν άλλες Διευθύνσεις (π.χ. Μεταγωγών), το αντικείμενο και το είδος των οποίων είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Τροχαίας.

Sinantisi me Dieythinti Troxaias 2018
Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο οι συνάδελφοι να αποσπούνται από τα κύρια τροχονομικά τους καθήκοντα, με άμεσες και αρνητικές συνέπειες για την οδική ασφάλεια των πολιτών αλλά και της εικόνας της Υπηρεσίας γενικότερα (π.χ. καθυστέρηση στη διεκπεραίωση των δικογραφιών, έλλειψη τροχονόμων από τους δρόμους).
Όσον αφορά το Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, η έλλειψη προσωπικού που παρουσιάζεται καθιστά σχεδόν αδύνατη την άρτια λειτουργία της Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, η παρούσα δύναμη του εν λόγω Τμήματος Τροχαίας είναι κάτω από 20 άτομα, αριθμός που δεν θυμίζει σε τίποτα την κατάσταση που επικρατούσε πριν από δυο χρόνια στο τότε Τ.Τ. Κερατέας.
Από την πλευρά του ο κ. Ταξίαρχος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι συνολικά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει πλέον, μετά και τις μεταθέσεις, λιγότερα από 950 άτομα και δυστυχώς οι ανάγκες για μέτρα είναι ίδιες ή κατά καιρούς αυξάνονται (π.χ. μνημόσυνο Φύσσα). Σε αυτή τη μείωση του προσωπικού συντέλεσαν διάφοροι λόγοι όπως π.χ. ο μικρός αριθμός προσλήψεων στην Ελληνική Αστυνομία λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων ή ότι οι νεοπροαχθέντες Αρχιφύλακες με το νέο Π.Δ. χάνουν την οργανική τους από την Τροχαία και τοποθετούνται υποχρεωτικά σε Αστυνομικά Τμήματα.
Μόνο με γενναίες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία και με την επιστροφή ατόμων από τα επίσημα σε Υπηρεσίες που είναι αποδεκατισμένες μπορούμε να πάμε μπροστά.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συναδέλφους και θα αναδεικνύει τα προβλήματα που ανακύπτουν με μοναδικό σκοπό την επίλυσή τους.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                           ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy