Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής στον Ταξίαρχο της Δ.Α.Ν/Α.Α.

0
0
0
s2smodern

Γλυφάδα, 12/05/2019
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

   1 επισκεψη Ταξιαρχος 10 05 2019        2 επισκεψη Ταξίαρχος 10 05 2019
Την Παρασκευή 10/05/2019 και ώρα 11:00, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και Κωνσταντίνο ΓΙΑΒΡΗ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες Δ.ΑΝ/ΑΑΑ, Α.Τ. & Τ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής ταξίαρχο κ. Μιλτιάδη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ.
Από την πλευρά μας, μεταξύ άλλων θεμάτων, τέθηκε κυρίως το ζήτημα της ορθολογικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και ο σεβασμός των εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Ο κ. Ταξίαρχος μας διαβεβαίωσε πως, βασικό μέλημά του είναι οι συνάδελφοι αστυνομικοί να λαμβάνουν τις ημερήσιες αναπαύσεις τους και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει δώσει ειδικές Διαταγές – οδηγίες στους κ.κ. Διοικητές των Υπηρεσιών.
Επιπροσθέτως, μας επισήμανε πως, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής, ειδικά για το επόμενο χρονικό διάστημα όπου και αναμένεται αύξηση του πληθυσμού των παραλιακών περιοχών, λόγω του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα ζητά από τους ιεραρχικά ανωτέρους του, την μείωση των δυνάμεων που διατίθενται από την Διεύθυνση, προς ενίσχυση αλλότριων Υπηρεσιών και άλλων Διευθύνσεων (π.χ. Δ/νση Μεταγωγών και στα Δικαστήρια -πρώην σχ. Ευελπίδων).
Επίσης ο κ. Ταξίαρχος μας γνώρισε πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το νέο κτίριο που στεγάζεται το Επιτελείο της Νοτ/κής, καθώς και το Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης, να γίνουν πιο ασφαλή και λειτουργικά.
Τέλος ο κ. Ταξίαρχος μας τόνισε ότι η συμβολή όλων είναι αναγκαία προκειμένου να επιλυθούν όλα τα προβλήματα, θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής και οι ανωτέρω αντιπρόσωποι πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία του Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης. Συνομίλησαν με την διοίκηση και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και τις επιθυμίες των συναδέλφων.
Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίστηκαν, στην διάθεση μεγάλης δύναμής τους σε άλλες Διευθύνσεις καθώς και προβλήματα που έχουν με το νέο κτίριο στο οποίο έχουν μετακομίσει.
Όπως ενημερωθήκαμε υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την θέρμανση και την ψύξη του κτιρίου καθώς και με τους διαθέσιμους χώρους. Χαρακτηριστικά μας τόνισαν πως δεν έχουν τον απαιτούμενο χώρο για να εργαστούν σωστά, αλλά και να αποθηκεύσουν αρχεία και φακέλους. Η έλλειψη καθαριότητας ήταν το επόμενο θέμα με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οικονομικά, όλοι οι συνάδελφοι, προκειμένου να κρατούνται οι χώροι καθαροί.
Η διοίκηση μας ενημέρωσε και το διαπιστώσαμε, ότι προσπαθεί με τα μέσα που διαθέτει και με τις καλύτερες προθέσεις να επιλύσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θέματα.
Η Ένωσή μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που κάθε φορά προκύπτουν κάνοντας τις απαραίτητες συναντήσεις και παρεμβάσεις. Θα είμαστε κοντά στον συνάδελφο και σε όποιον χρειάζεται υποστήριξη προκειμένου να καλυτερεύουν οι εργασιακές συνθήκες και το ηθικό του προσωπικού.

                                                                                                    Για το Δ.Σ.

                                                                       -Ο-                                                                   -Ο-
                                                                  Πρόεδρος                                                    Γεν. Γραμματέας

 

                                                         ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                              ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                                                 6978079503                                                    6948040159

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy