• ΝΕΑ

Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Περισσότερες από 1.000 οικογένειες, με τα παιδιά τους, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στο «Ποσειδώνιο» την Κυριακή 11|02|18, σε μια εκδήλωση προσφορά της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η αίθουσα γέμισε χαμόγελα, οι διοργανωτές μοίρασαν χαρταετούς στους μικρούς φίλους και φρόντισαν να έχουν τους κατάλληλους προσκεκλημένους ώστε να προσφέρουν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα με θεατρική παράσταση, Καραγκιόζη, τον μάγο Σανκάρα και το νεανικό συγκρότημα Kings. Την εκδήλωση παρουσίασε η εκλεκτή συνεργάτιδα των Ενώσεων, κυρία Γεωργία Παράσχου.

apokria 2018a

Την επίσημη έναρξη του παιδικού χορού έκανε αρχικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κύριος Βασίλειος Βράντζας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους αστυνομικούς με τις οικογένειες τους που παρευρέθηκαν.
Απέδωσε θερμές ευχαριστίες στον φίλο Γιώργο Καλλιακμάνη για την άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών, ενώ επισήμανε ότι «με τη συνδικαλιστική του συμπεριφορά κοσμεί και προάγει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τον ένστολο συνδικαλισμό με τον καλύτερο τρόπο».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κύριος Γεωργιος Καλιακμάνης τόνισε πως «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε στιγμές αφιερωμένες στα παιδιά». Ευχαρίστησε θερμά τον φίλο Βασίλη Βράντζα για την εποικοδομητική και άκρως ουσιαστική συνεργασία τους και επισήμανε ότι «δε θα σταματήσει εδώ το έργο των δυο Ενώσεων προσπαθώντας συνεχώς να ανεβάσουμε το επίπεδο. Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά και τα μέλη μας».

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των δυο Ενώσεων ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγης Αλεξανδράκης.

apokria 2018d

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος ενθουσιασμένος με τη πληθώρα κόσμου και παιδιών δήλωσε χαρακτηριστικά «Θερμές ευχαριστίες απέδωσε στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δυο Ενώσεων για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους η οποία εκτός της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης που προσφέρει στα μέλη και τα παιδιά τους, συσφίγγει και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς αλληλεγγύης και συναδελφικότητας»

apokria 2018e

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών κύριος Ιωάννης Κατσιαμακας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αθλητών Ελλάδας κύριος Γιάννης Γρίμμας, , η Πρόεδρος της Γραμματείας Γυναικών κυρία Μαρία Γιαννακόπουλου, ο Πρόεδρο της IPA Πειραιά κύριος Κυριάκος Καρκαλής και ο Διοικητής Δ.Α.Ε.Β., Ταξίαρχος κύριος Γεώργιος Γιάννινας.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής δε σταματούν τη παράδοση των τελευταίων ετών και δημιουργούν από κοινού εκδηλώσεις για όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους προάγοντας την αξία της συλλογικότητας αλλά και τη σημαντικότητα πρωτοβουλιών προς τα παιδιά μας.

                                                                                Η προσπάθεια ποτέ δεν αποτυγχάνει όταν γίνεται με αγάπη!

apokria 2018b

          Για το Δ.Σ.                                                               Για το Δ.Σ.

              -Ο-                                -Ο-                                      -Ο-                                         -Ο-

          Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας                     Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος           ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Αποκριάτικος παιδικός χορός 2018

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στα πλαίσια των στενών συνδικαλιστικών και συναδελφικών δεσμών, συνδιοργανώνουμε αποκριάτικο παιδικό χορό, προσφορά στις οικογένειες των μελών μας, την Κυριακή, 11/02/2018 και ώρα 11:30 στο “POSIDONIO Music Hall” (Λ. Ποσειδώνος αρ.18, Ελληνικό).

Afisa apokriatiko 2018
Ένα υπερθέαμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για μεγάλα «παιδιά», που θα προσφέρουν:
-Ο θρυλικός μάγος SANKARA
-Το θέατρο σκιών (Καραγκιόζης) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
-Μαριονέτες και κλόουν
-Και το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα “KINGS”, που θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δύο Ενώσεων.
Είσοδος ελεύθερη με προσκλήσεις που θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από τα γραφεία των Ενώσεων μας (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα- 4ος όροφος – 210-6460405 και Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα - 210-9620840), κατά τις ώρες 09:00-14:00.

                              Για το Δ.Σ.                                                               Για το Δ.Σ.

                  -Ο-                                -Ο-                                        -Ο-                                         -Ο-

              Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας                     Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας

      ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος           ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 2018

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τον ετήσιο χορό, που και φέτος διεξήχθη στο «Posidonio Music Hall» με μεγάλη επιτυχία.

Η παρουσία περισσοτέρων των 1.000 ατόμων συναδέλφων αστυνομικών, αλλά και από κάθε φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, συνιστά έμπρακτη αναγνώριση του έργου που σταθερά τα τελευταία έτη παρουσιάζει η Ένωση. Πιστοί στις αξίες μας συνεχίζουμε δυναμικά να προασπίζουμε τα δικαιώματα του Έλληνα Αστυνομικού, προβάλλοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., τιμώντας και αναδεικνύοντας το ρόλο προσωπικοτήτων με καθοριστική συμβολή στον αστυνομικό συνδικαλισμό, αλλά και όσων - κόντρα στο ρεύμα των καιρών - στηρίζουν έμπρακτα την Ελληνική Αστυνομία και την Ένωση μας.

6
Η βραδιά κύλησε με ομιλίες και βραβεύσεις με συντονίστρια τη Διευθύντρια Πολιτισμού & Νεολαίας του Ομίλου UNESCO, κα Γεωργία Παράσχου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το λόγο της, αλλά, και πολλή διασκέδαση, με τους παρευρισκόμενους να ξεχνούν για κάποιες ώρες τα προβλήματα και τα άγχη της σκληρής καθημερινότητας του Έλληνα Αστυνομικού και να προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο να υποδεχθούν το νέο έτος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής από την έναρξη της ίδρυσής της βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των συνδικαλιστικών αγώνων και ταυτόχρονα βάζει το δικό της λιθαράκι στην κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις κορυφαίες στιγμές μεταξύ άλλων καταγράφονται:
• η δημιουργία Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
• η στήριξη συναδέλφων που χρήζουν ιατρικής περίθαλψη
• η δημιουργία ιατρείου, καθώς και η τελευταία μεγάλη συνεργασία που σύναψε η Ένωση με τα διαγνωστικά Κέντρα «EUROMEDICA», εξασφαλίζοντας διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς οικονομική συμμετοχή για όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τις οικογένειές τους.

Αξίζει επίσης να σταθούμε:
• στη σημαντική συνεισφορά του εφοπλιστή, κ. Αθανάσιου Μαρτίνου
• στα εκπαιδευτικά προγράμματα για τις οικογένειες αστυνομικών
• στις υποτροφίες με την στήριξη των ΙΕΚ Άλφα κ.ά.
Ενέργειες που δείχνουν ξεκάθαρα το έργο που συντελείται από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής Νοτιοανατολικής.

Με μεράκι και υπερηφάνεια, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο και υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, δημιουργήθηκε το Ημερολόγιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το έτος 2018, που στόχο έχει την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού ως ελάχιστο φόρο τιμής τόσο στο έργο των προγόνων μας, όσο και στην αναβίωση παραστάσεων της αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσης, Γιώργου Καλλιακμάνη: «Βρισκόμαστε σταθερά στις επάλξεις, με κύριο γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων του Έλληνα Αστυνομικού, καθώς και την άμεση διεκπεραίωση ζητημάτων κομβικών για την καθημερινότητα των συναδέλφων», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης και συνέχισε: «Η Ένωσή μας, παράλληλα, τιμά και προάγει την ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά, αφιερώνοντας το ετήσιο Ημερολόγιο για το 2018 στην αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Η ψυχή της Ένωσης είναι όλοι οι συνάδελφοι Αστυνομικοί που στηρίζουν την προσπάθεια της Ένωσης στο να προασπίζει τα δικαιώματα και να προσφέρει έμπρακτα σε όλους τους τομείς».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τιμωμένων προσώπων.

Ανάμεσα τους ο νυν βουλευτής της Ν.Δ. και επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος κατά το παρελθόν ξεχώρισε για τη συνδικαλιστική του δράση στην Ελληνική Αστυνομία. Ξεκινώντας τη συνδικαλιστική πορεία του από τα πρωτοβάθμια σωματεία Ξάνθης και Πέλλας, συνέβαλε τα μέγιστα στην υποβολή του καταστατικού και στην ίδρυση της Ομοσπονδίας με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.). Το 1990 ανέλαβε και τυπικά το τιμόνι της Ομοσπονδίας, ως ο πρώτος αιρετός Πρόεδρός της, διατηρώντας τη θέση αυτή για περίπου 20 έτη. Τη βράβευση έκαναν από κοινού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης και ο εργατολόγος και τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Αλέξης Μητρόπουλος. Ο κ. Κυριαζίδης επισήμανε πως για να υπάρξει στοχευμένος συνδικαλισμός, προάγοντας τα δικαιώματα των αστυνομικών, πρέπει να εργαστούν σκληρά όλοι καθώς η ενότητα και ο υπερκομματισμός είναι αυτά που θα φέρουν αποτέλεσμα στο συνδικαλιστικό κίνημα, ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο και την Ένωση που τον τιμά με το βραβείο.

5

Ακολούθησε η βράβευση του Γεωργίου Μαλαγκωνιάρη, ο οποίος έπειτα από απανωτές διώξεις και Ε.Δ.Ε. για τη συνδικαλιστική του δράση, αποτάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία αλλά εν τέλει δικαιώθηκε στα διοικητικά δικαστήρια. Ο ένστολος συνδικαλισμός του οφείλει πολλά. Ο Γεώργιος Μαλαγκωνιάρης ο οποίος μεταξύ των άλλων υπήρξε ο πρώτος αιρετός γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, επί Προεδρίας Δήμου Γόγολου, παρέλαβε τιμητική πλακέτα ως φόρο ευγνωμοσύνης από το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, Μαρίνο Κακαβά και τον τέως Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Δήμο Γόγολο.

00

Η επόμενη βράβευση αφορούσε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε για σαράντα συναπτά έτη σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στηρίζοντας ενεργά τον ένστολο συνδικαλισμό ως πρωτεργάτης της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά το διάστημα 2008-2015. Ο λόγος φυσικά για το Χρήστο Φωτόπουλο. Την απονομή έκαναν από κοινού, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Βρέντας και ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κώστης Χατζιδάκης. Ο κύριος Φωτόπουλος δήλωσε ότι νιώθει περήφανος που ήταν αυτός που πάλεψε έτσι ώστε να δημιουργηθούν τα περιφερειακά Σωματεία ανά Διεύθυνση. Κάτι, που εκ των πραγμάτων φάνηκε ότι λειτούργησε για το καλό των αστυνομικών.

2

Η Ένωση, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, που από την πρώτη στιγμή της εκλογής του βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής. Μετά την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., υπήρξε ο πρώτος Δήμαρχος πανελλαδικά που παραχώρησε, δωρεάν, κτίριο 1.000 τ.μ. για 12έτη χρήση, προκειμένου να στεγαστούν η Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής και τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού. Τη βράβευση έκαναν μαζί ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος Τομεάρχης Εξωτερικών υποθέσεων κ. Κουμουτσάκος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Μαρίνος Κακαβάς.

4

Ο Δήμαρχος δήλωσε, χαρακτηριστικά ότι μέσω της συστηματικής επαφής και της άψογης συνεργασίας με το Προεδρείο της Ένωσης οδηγήθηκε στην πρωτοβουλία αυτή. Επίσης δήλωσε δημόσια πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα παιδιά των Αστυνομικών στο Δήμο του, ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα στη σίγουρη και εύκολη ένταξη τους στον Παιδικό σταθμό.

Στον τομέα της Εκπαίδευσης τιμήθηκε ο άνθρωπος που ίδρυσε τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ποιότητας σπουδών σε 95 ειδικότητες. Ο λόγος για τον καθηγητή, κ. Σοφοκλή Ξυνή. Την απονομή έκαναν από κοινού ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γεώργιος Τσαπάρας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Συνδρεβέλης και η Βουλευτής Β´ Αθηνών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κα Καφαντάρη Χαρά. Από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΑΛΦΑ δόθηκαν δωρεάν υποτροφίες σπουδών για τέκνα μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

3

Από το χώρο της Υγείας, για τη συνεχή του προσφορά στην Ελληνική Αστυνομία, τιμήθηκε ο Εμμανουήλ Κουφάκης, Διευθυντής Ψυχολογικού και Ψυχιατρικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ., επιστημονικός Υπεύθυνος 24ωρης Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και Επικεφαλής Επιστημονικής Ομάδας Κρίσεων και Διαπραγματεύσεων. Τη βράβευση έκανε, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γεώργιος Καλλιακμάνης. Ο κ. Κουφάκης επισήμανε πως είναι πάντοτε στο πλευρό των αστυνομικών και τους παρότρυνε για οποιοδήποτε εργασιακό ή ψυχολογικό θέμα να καλούν στην γραμμή υποστήριξης χωρίς ενδοιασμούς.

0

Η τελευταία βράβευση πραγματοποιήθηκε τιμής ένεκεν για στον Διευθυντή αθλητικού τομέα & επικοινωνίας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Αντώνη Γλύκα, για την πολυετή προσφορά του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τη θερμή στήριξη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής αφού διετέλεσε αρωγός για την προσφορά των εκπαιδευτικών υποτροφιών. Στο λόγο του αναφέρει πάντοτε «Τιμή και Δόξα στους Αστυνομικούς». Τιμητική πλακέτα απένειμαν, ο Ταμίας της Ένωσης Νίκος Κορομηλάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Γιώργος Χάνης και ο τέως Υπουργός Τουρισμού κ. Νικόλαος Σκουλάς.

1

Σημειωτέον πως ο κύριος Γλύκας με το πάθος και τον αυθορμητισμό του έβαλε τη δίκη σφραγίδα λέγοντας δυνατά «Τιμή και Δόξα στους Αστυνομικούς», κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις βραβεύσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκλεκτές προσωπικότητες:

Ο τέως αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Γιάννης Πανούσης, ο Οικονομολόγος και τέως Δ/ντης Γραφείου Υπουργού Προστασίας Πολίτη κύριος Βασίλης Μαστρογιάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κύριος Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κύριος Βασίλης Βράντζας, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κυρία Σταυρούλα Τζατζανά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φωκίδας κύριος Δρόσος Παρασκευάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Κορινθίας κύριος Χρήστος Αδάμ, η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλίμου κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραφείου τύπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης κύριος Σπυρίδων Καρανικόλας, ο Τομεάρχης για θέματα Σωμάτων ασφαλείας Δημοκρατικής Συμπαράταξης κύριος Απόστολος Ψωμάς, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κύριος Βασίλειος Γιαμπουράς μαζί με το Δ.Σ., ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πολιτευτής της Ν.Δ. κύριος Χρήστος Κονταρίδης. Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κύριος Δημήτριος Αναγνωστάκης, αν και λόγω ασθένειας δεν παρευρέθηκε, μέσω του Προέδρου, διαβίβασε τις ευχές του για χρόνια πολλά και την αμέριστη στήριξη στην Ένωση και στους συναδέλφους.

Τη βραδιά στήριξε με την πολύτιμη βοήθεια του ο κύριος Γιάννης Κονταρίνης με την ομάδα του από το Vima Online, καθώς και πολλοί άλλοι που ομόρφυναν τη σπουδαία αυτή εκδήλωση.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                          -O-

Πρόεδρος                                                           Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                         6977665820

Η Ένωση νοτιοανατολικής και ο Μαρτίνος μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά της Ένωσής μας

Γεμάτα χαρά τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής παρέλαβαν τα δώρα για τα Χριστούγεννα.

paidika dorapaidika dora 1
Η Ένωση μας με την έμπρακτη στήριξη του εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο διότι το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών μας, που είναι η παρακαταθήκη μας για το μέλλον, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

paidika dora 2paidika dora 3
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ένωσης συμβάλλοντας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η σπουδαία ενέργεια.

  Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                           ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                            6977665820

Ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στο Posidonio music hall, οδός Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό .

Afisa Horos 2018
Ο Χρήστος Χολίδης, η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Καψάλης θα διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.
Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (μια φιάλη για 4 άτομα) και κάθε επόμενη φιάλη 60 ευρώ. Οι προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής οδός Βορείου Ηπείρου 50 Άνω Γλυφάδα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής καθημερινά (εκτός Κυριακής & Αργιών από 08:00 έως 15:00 τηλέφωνο 210-9620840.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                       ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                       6977665820

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 12:00, η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσαν οι Ενώσεις Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Kaliak Vrantzas katsiamak
Η παράσταση «το δέντρο της γνώσης» μάγεψε μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους των δύο Ενώσεων με την μοναδική της προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων, σκορπίζοντας απλόχερα την χαρά και την ευτυχία στα παιδικά πρόσωπα.
Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Οι Πρόεδροι των δύο σωματείων εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων ευχαρίστησαν όλους τους παρισταμένους αλλά και τους υπεύθυνους του θεάτρου που επιμελήθηκαν την όλη διοργάνωση.

Teatro2018Teatro2018 1
Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία για το καλό των συναδέλφων.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο Ενώσεων για άλλη μια φορά απέδωσε, δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα το οποίο ευχαρίστησε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους.

Teatro2018 2
Το θέατρο ήταν κατάμεστο και τα παιδιά αποχωρώντας έλαβαν πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα.
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους.

                  Για το Δ.Σ.                                                               Για το Δ.Σ.

-Ο-                                -Ο-                                      -Ο-                                         -Ο-

Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας                     Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος           ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

  • 1
  • 2

Προσφορές

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details
Προσφορά για Θεατρική παράσταση METHODIA

Προσφορά για Θεατρική παράσταση METHODIA

More details
Προσφορά Μαθημάτων YOGA

Προσφορά Μαθημάτων YOGA

More details
Προσφορά για παροχή Υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά για παροχή Υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy