Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενωση N/A: Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης τη διανομή υλικού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) στους Αστυνομικούς για την αντιμετώπιση του Covid-19 (κορονοϊού)!

0
0
0
s2smodern

Γλυφάδα, 21/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΕΙΚΟΝΑ

2 ΕΙΚΟΝΑ

3 ΕΙΚΟΝΑ

4 ΕΙΚΟΝΑ

5 ΕΙΚΟΝΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής εφοδιάζει καθημερινά τις Υπηρεσίες με υλικά για την προστασία των Αστυνομικών.

Την Παρασκευή 20/03/2020 και Σάββατο 21/03/2020, συνεχίστηκε από την Ένωσή μας η διανομή υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Τσαπάρας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας, ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς και οι Αντιπρόσωποι Γιώργος Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Κασιμάτης, διένειμαν γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Ειδικότερα, το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Ηλιούπολης, στο Τμήμα Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής, στην Υ.Α.Ν/Α.Α., στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής καθώς και στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και το Τμήμα Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων.

Ευχαριστούμε τον εφοπλιστή κύριο Μαρτίνο για την συμβολή του, την Κινεζική Κοινότητα της Αθήνας και φυσικά την Περιφέρεια Αττικής Κο Γιώργο Πατούλη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσής μας.

Συνεχίζουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά δίπλα στους συναδέλφους μας, που όλο αυτό τον καιρό δίνουν την μάχη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους, υπό αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας, τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο λειτούργημα που επιτελούν!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους μας πως μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση και να μας δηλώνουν ελλείψεις σε υλικά που έχουν, για την προστασία τους από τον ιό.

Πρέπει όλοι μαζί να αναλάβουμε δράση! Υπηρεσία, φορείς, υγιείς συνδικαλισμός και ξεχωριστά ο καθένας μας, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης!

                                                                              Για το Δ.Σ.
                                              -Ο-                                                                        -Ο-
                                         Πρόεδρος                                                      Γενικός Γραμματέας
                             Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                       Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy