Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ένωση Ν/Α: Προσφορά του γιορτινού τραπεζιού στους συναδέλφους μέλη μας που έχουν τρία τέκνα και άνω

0
0
0
s2smodern

Γλυφάδα, 22/12/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΕΙΚΟΝΑ 2

 

ΕΙΚΟΝΑ 1

ΕΙΚΟΝΑ 12

ΕΙΚΟΝΑ 10

ΕΙΚΟΝΑ 13

Την Τρίτη 22/12/2020 και ώρα 19:00 ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών και Παραγωγών της Περιφέρειας Αττικής. Αποτέλεσμα αυτής ήταν να εξασφαλιστεί δωρεάν το γιορτινό τραπέζι των οικογενειών των μελών της Ένωσής μας, που έχουν τρία τέκνα και άνω.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών και Παραγωγών της Περιφέρειας Αττικής, προσφέρει για τα μέλη της Ένωσής μας τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά και κρεατικά), τα οποία θα διανεμηθούν από το γραφείο της Ένωσής μας (για τα μέλη μας που έχουν τρία τέκνα και άνω).

Είναι μία συμβολική χειρονομία της ανωτέρω Ομοσπονδίας, η οποία μέσω αυτής της ευγενικής χορηγίας θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον πολίτη, προστατεύοντας τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.

Την Ένωσή μας εκπροσώπησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ συζητώντας εκτενώς μεταξύ άλλων τα τρέχοντα ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας, με τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, τη Γενική Γραμματέα Σπυριδούλα ΑΡΚΑΔΙΝΟΥ, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο ΠΟΝΤΟ, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Γεώργιο ΠΕΤΑΚΟ, το μέλος Δ.Σ. και Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ανατολικής Αττικής «ΕΡΜΗΣ» Βασίλειο ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ, το μέλος του Δ.Σ. ΚΑΠΑΡΟ Κωνσταντίνο. Επίσης στην συνάντηση παρευρέθη και ο Ταμίας του Σωματείου Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ανατολικής Αττικής «ΕΡΜΗΣ» Κωνσταντίνος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ καθώς και το μέλος Ευθύμιος ΔΕΛΟΓΛΟΥ.

Αποφασίστηκε η κοινή δράση προς όφελος τόσο των συναδέλφων μας, όσο και των εργαζομένων του κλάδου λαϊκών αγορών, επαγγελματιών και παραγωγών.

Η παραλαβή των τροφίμων από τους δικαιούχους θα πραγματοποιείται από το γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, οδός Βορείου Ηπείρου αρ. 50, 1ος όροφος. Ώρες προσέλευσης, καθημερινά από τις 10:00΄ έως 15:00΄ (εκτός Παρασκευής 25/12, Σαββάτου 26/12 και Παρασκευής 01/01/2021).

Ευχαριστούμε θερμά τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για αυτήν την ευγενική χορηγία, η οποία αποδεικνύει περίτρανα την καθολική αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελούν οι Έλληνες αστυνομικοί.

                                                    Για το Δ.Σ.

                           -Ο-                                                         -Ο-
                     Πρόεδρος                                         Γενικός Γραμματέας
         ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                       ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy