Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση της Ένωσης Ν/Α με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας

Γλυφάδα, 14/06/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 14 06 2021

Την Τετάρτη 02/06/2021 ο Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ επισκέφτηκαν τις Υπηρεσίες Εναερίων Μέσα Σωμάτων Ασφαλείας και την Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ στη σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης για την επικρατούσα κατάσταση. Τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του στόλου των ελικοπτέρων, την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού γενικά, πολύ δε περισσότερο της διοικητικής υποστήριξης και για τις δύο προαναφερθείσες Υπηρεσίες.

Σχετικά με τη λειτουργία της νεοσύστατης Υ.Μ.Σ.Α., επεσήμανε πως και εκεί χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου αυτή να λειτουργεί άρτια.

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός πως η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα και να συνδράμει έτσι ώστε να καταστεί αποτελεσματικότερο το έργο των επίγειων αστυνομικών δυνάμεων.

Η υποστήριξη της Ένωσής μας, στις Ειδικές αυτές Υπηρεσίες είναι δεδομένη και θα επανέλθουμε για μια ουσιαστική συζήτηση προκειμένου να επιλυθούν τα υφιστάμενα ζητήματα λειτουργίας, αλλά και να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες του προσωπικού.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ