Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγγραφο της Ένωσης Ν/Α προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για σύγκληση έκτακτου Γενικού Συμβουλίου σχετικά με ενδεχόμενη υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, αναστολή εργασίας και rapid test

Γλυφάδα, 02/09/2021

Αρ. Πρωτ: 170/21

ΠΡΟΣ:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
(Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

ΚΟΙΝ:

Όλες τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων

Θέμα: «Σύγκληση έκτακτου Γενικού Συμβουλίου σχετικά με ενδεχόμενη υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, αναστολή εργασίας και rapid test».

Έκτακτο Γενικό Συμβούλιο.

Παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε έκτακτο Γενικό Συμβούλιο όπου θα ακουστούν οι απόψεις όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, αλλά και θα παρθεί ομόφωνη απόφαση για την κοινή γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουμε στο σοβαρό ζήτημα της εξέλιξης της πανδημίας και των εμβολιασμών (τυχόν υποχρεωτικότητα, αναστολή εργασίας, διενέργεια rapid test με επιβάρυνση των Αστυνομικών).

Η ανησυχία των συναδέλφων μας είναι έκδηλη και αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με την επικοινωνία μέσω email και άλλων τρόπων προς τα πρωτοβάθμια όργανα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με χλιαρότητα, ευχολόγια και υποθέσεις. Επιβάλλεται να υπάρξει κοινή γραμμή έτσι ώστε μέσω καίριων παρεμβάσεων να αποφευχθούν τυχόν τετελεσμένα που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ