Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΑΡΘΡΑ

ΕΜΠΟΛΑ : ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

ios empola ellada
0
0
0
s2smodern

Η νέα επιδημία έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στις χώρες της Δυτικής Αφρικής αποδεκατίζοντας χιλιάδες ανθρώπους, κρούσματα της οποίας παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες και σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία αλλά και στην Αμερική. 

Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τη χώρα μας, που μάλιστα πρόκειται για την κυριότερη πύλη εισόδου στην Ευρώπη, νομίμων και παρανόμων μεταναστών και από τις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Τηρούνται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα άλλα παραμεθόρια σύνορά μας αλλά και στα πρώτα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών κανόνες που όπως ακούμε εφαρμόζονται τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια και όχι μόνο;

Οι αστυνομικοί του διαβατηριακού ελέγχου και των άλλων συνοριακών σημείων και κέντρων υποδοχής μεταναστών που είναι οι πρώτοι υπάλληλοι με τους οποίους έρχονται σε επαφή οι ταξιδιώτες αλλά και οι παράνομοι μετανάστες, είναι κατάλληλα ενημερωμένοι αλλά και θωρακισμένοι μπροστά σε αυτή τη νέα πραγματικότητα ;

Θα πρέπει άμεσα να ενημερωθούν οι Έλληνες Αστυνομικοί για τους τρόπους με τους οποίους δύναται να προφυλαχθούν, κατ’αρχήν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και κατ’ επέκταση ο κοινωνικός περίγυρος και η χώρα μας γενικότερα.

Φρονούμε, ότι παράλληλα μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών πρέπει να δοθούν σαφείς εντολές στις διπλωματικές αποστολές της χώρας μας στις χώρες υψηλού κινδύνου, έτσι ώστε το προσεχές διάστημα (έως ότου γίνει δυνατό να ελεγχθεί η εξάπλωση της επιδημίας) να εφοδιάζουν με φειδώ με θεωρήσεις εισόδου όσους επιθυμούν από τις χώρες υψηλού κινδύνου να επισκεφτούν την Ελλάδα ή άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέσω της Ελλάδας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες της μετάδοσης του φονικού ιού.

Θα πρέπει, να δοθούν σαφείς οδηγίες ειδικά για τις πτήσεις από Αίγυπτο και Τουρκία, διότι μέσω αυτών κυρίως των χωρών αφικνύονται υπήκοοι Λιβερίας, Σουδάν, Νιγηρίας και Σενεγάλης, καθώς επίσης να τοποθετηθούν άμεσα θερμικές πύλες πριν από τους ελέγχους διαβατηρίων, επανδρωμένες με το κατάλληλο προσωπικό.

Θεωρούμε χωρίς διάθεση κινδυνολογίας ή ρατσιστικής αντιμετώπισης, ότι πρέπει να λάβουμε κάθε μέτρο προκειμένου να θωρακίσουμε τη χώρα μας αλλά και τους εαυτούς μας.

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

0
0
0
s2smodern

Προσφορές

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Προσφορά Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

More details
Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

Προσφορά medihall & ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy