Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη πολιτική cookies & απορρήτου.

  • ΝΕΑ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ετήσιος χορός της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. 2016

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 14/01/2016 ο δεύτερος ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής στο Posidonio Music Hall.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Τον Μίμη Πλέσσα που έπαιξε πιάνο συνόδευσε με το μπουζούκι του ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Την βραδιά χαρακτήρισε με την βελούδινη φωνή του ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος και πρώτη Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη.

Vraveusi mimh plessa

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής, ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος συγκινημένος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει του Posidonio Music Hall.

O πρώτος Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Μαρίνος Κακαβάς και ο νυν Σπύρος Κορκόβελος βράβευσαν τον Γιάννη Πλούταρχο για την Έμπρακτη συμπαράστασή του από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.

Βραβεύτηκε επίσης ο Δ/ντής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Μαστρογιάννης από τον Γιώργο Καλλιακμάνη για την συνεισφορά του στον ένστολο συνδικαλισμό και ιδιαίτερα για την ενεργό συμμετοχή του στη δημιουργία του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού στην ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος βραβεύτηκε από τον Βασίλη Μαστρογιάννη και από τον Βαγγέλη Μπούζα αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο ήρωας  Αστυνομικός Θοδωρής Γεμελιάρης, ο οποίος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας την 03/01/2016 απεγκλώβισε με κίνδυνο της ζωή του από φλεγόμενο όχημα θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο καθηγητής εγκληματολογίας και τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος και εκπροσώπησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, ο Δ/ντής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Μαστρογιάννης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Ιωάννης Κατσιαμάκας,  ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφαλείας Α.Ε.Α. και πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργαντζής ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό, η Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου, η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής Ν. Δράμας Ν.Δ. και πρώην Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  και πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δήμος Γόγολος, ο εκπρόσωπος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. και επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΛΑ.Ε. και πρώην Γεν, Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Τάσος Μαυρόπουλος, ο Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και ο Πρόεδρος της IPA Ιωάννης Καραπατάκης.

Εκτός από τους ανωτέρω την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δ/ντής Δ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγος Δημήτριος Παπαναγιώτου, ο Δ/ντής Δ/νσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Βλάσιος Βαλατσός, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνομίας Νοτ/κής Αττικής Ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης ο Δ/ντής Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο Ταξίαρχος Φώτιος Καραχάλιος από τη Γενική Δ/νση Προστασίας Επισήμων και ευπαθών στόχων, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Α/Δ Μιχαήλ Σδούκος, ο Διοικητής Τροχαίας Αττικής Οδού και Ειδικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΞΙ.Α Α/Υ Νικόλαος Πέτρου, ο Γεν. Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κων/νος Μαλλικόπουλος, ο Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. Νίκος Καραπάνος, ο Ειδικός Γραμματέας Θεόφιλος Παπαδάκης, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Σωκράτης Μάγγας,ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ιωάννης Αδαμόπουλος, ο Αναπληρωτής Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ. Στάυρος Φέτκος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορ/κής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά,ο δημοσιογράφος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Εμμανουήλ Σταυρακάκης,ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθανάσιος Καννελόπουλος και ο γλύπτης Γιάννης Μπάρδης.

Διενεργήθηκε κλήρωση με μεγάλα δώρα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν από την Ένωση, εξολοκλήρου στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης η εκδήλωση αυτή προάγει την εξωστρέφεια και τον Πολιτισμό, ενώ είναι μεγάλη τιμή πέρα από το συνδικαλιστικό κίνημα,για όλη την αστυνομία, η παρουσία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη καθώς και ητιμητική βράβευση του Βασίλη Μαστρογιάννη, του Γιάννη Πλούταρχου και του Αστ/κα ήρωα Θοδωρή Γεμελιάρη.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                      -Ο-

     Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                                  

Προσφορές

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Προσφορά watt+volt πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

More details
Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

Προσφορά χορευτικός όμιλος Λυρίτες

More details
Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

Προσφορά απο τον όμιλο Euromedica

More details
Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

Προσφορά KOUROS CARPETS CLEANING

More details
Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

Προσφορά Φανοποιϊας & Ανταλλακτικών ΝΤΕΛΙΚΟΣ

More details
Προσφορά για Θεατρική παράσταση METHODIA

Προσφορά για Θεατρική παράσταση METHODIA

More details

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση:
Βορείου Ηπείρου 50, TK.16562, Γλυφάδα Αττικής
E-mail: eaynaa@yahoo.com
Τηλέφωνο: 210-9620840
Τηλεομοιοτυπία: 210-9692996

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

banner ellas  banner diavgeia  banner amberalert banner psichologiki ipostiriksi  banner gcc banner poasy